Marturii cu lavanda si mesaj pentru nunta

written by Monica | Confetti

august 27, 2022

La Zâna Florilor, suntem mereu încântați să colaborăm cu clienții noștri pentru a crea mîrturii unice și personalizate pentru evenimentele lor speciale. Recent, am avut o comandă specială de marturii cu lavandă care a fost cu adevărat deosebită și ne-am dorit să împărtășim povestea acesteia.

Clienții noștri au dorit un aspect rustic și eco-friendly pentru mărturiile lor, motiv pentru care am ales mini sticluțe cu dop de plută, iută și lavandă. Acestea sunt elemente naturale și biodegradabile, care reflectă frumusețea naturii. Alegerea lavandei a fost una inspirată, deoarece aceasta este o plantă care aduce prospețime, calm și relaxare, ceea ce o face potrivită pentru orice eveniment special.

Am lucrat îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea un design care să îi reprezinte și să reflecte stilul lor unic. Am ales un font elegant și o etichetă personalizată cu un mesaj drag lor, detaliu care a adăugat un aer deosebit de romantic și personal la fiecare sticluță.

Rezultatul a fost absolut superb – marturiile cu lavandă au fost perfecte pentru evenimentul lor special și au fost o adevărată plăcere pentru noi să le creăm. Este minunat să vezi cum munca noastră și pasiunea pentru plante și flori aduc bucurie și frumusețe în viața clienților noștri.

Dacă sunteți în căutarea unor marturii personalizate și sustenabile pentru evenimentul dumneavoastră special, nu ezitați să ne contactați la Zâna Florilor. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate și să adăugați o notă unică și frumoasă la evenimentul dumneavoastră.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

>